Videoovervågning - Ring 64 46 29 03

Videoovervågning erhverv

Oplever du svind eller har du oplevet kunder og klienter med truende adfærd. Så har du muligvis behov for video-overvågning? Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige videoløsning til netop dit problem. Og vi sørger for at det opsat korrekt og lovligt.

Videoovervågning Privat

me Casa forhandler simple kamera løsninger som enten er opkoblet til husets alarmsystem eller fungerer som selvstændigt system. Fælles for begge systemer er at de er meget brugervenlige via Mobil app. Husk at vi også forhandler dørtelefoner med mobil opkobling.

Processovervågning

Har din procesoperatør blinde vinkler, så er videoovervågning et godt alternativ til øget bemanding eller unødig lokal system kontrol.

Procesovervågning lagres typisk ikke, men har man brug for senere dokumentation, kan videodata lagres, som man ønsker.


Aktiv videoovervågning

Proaktiv videoovervågning betyder at kamera er opkoblet til en døgnbemandet kontrolcentral. En operatør anråber eventuelle indbrudstyve via højttalere. Dette er pt. en af de mest effektive løsninger på markedet til sikring af udendørs arealer ved f.eks bilforhandlere. 

Nummerpladegenkendelse

Har du en gate eller bom monteret i din
virksomhed, kan nummerpladegenkendelse være en effektiv løsning på automatiseret åbning af gate eller bom. Samtidig dokumenteres færdsel på virksomhedens område.

Byggepladsovervågning

Der forsvinder hvert år værktøj og
byggematerialer for mange penge fra danske byggepladser. Dette kan minimeres ved at overvåge byggepladsen og tydeliggøre, at pladsen overvåges. 

Termisk overvågning

Har du et fyrrum, teknikrum eller et
teknisk anlæg hvor du behov for en temperaturalarm - F.eks hvis en eltavle eller en gearmotor blev overophedet. Så er termisk overvågning en god løsning til at opdage problemer inden de udvikler sig.

me casa tilbyder

Software

Vi er MILESTONE CERTIFICERET PARTNER

Et driftsikkert og brugervenligt overvågningssystem kræver en god software, derfor valgte vi for flere år siden at bruge den danske videoplatform Milestone. Vi Certificeres hvert 2 år i Milestones software for at bibeholde vores partner status. Det er jeres garanti for et kvalificeret arbejde.

HARDWARE

VI BRUGER KAMERA FRA ANERKENDTE PRODUCENTER


Vi bruger kun kamera fra anerkendte kamera producenter, som har dokumentation for at deres kamera til et vis grad er sikret i mod cyberangreb og andre trusler. Vores favoritmærker er Svenske Axis, Tyske Bosch og Kinesiske HikVision

Dokumentation

INSTALLATIONSERKLÆRING OG dokumentation

Ønsker du papirer på din installation, så laver vi tegninger efter anbefalede standarter. Har du brug for online adgang til vores portal kan vi oprette dig så du altid kan få adgang til opdaterede driftlogs, tegninger og billeder.

" Vi valgte allerede i 2014 at bruge det Dansk udviklede video software Milestone Xprotect, det er stabilt og brugervenligt, og det bedste er - det er gratis op til 8 kamera."

Ejer me Casa - Lasse Lind Sørensen

Kontakt os

 
Adresse

me Casa Aps

Tennisvej 17

5580 Nørre Aaby

Danmark

 
E-mail
 
Telefon